HR | EN | DE | IT
Radno vrijeme: pon.-pet.: 08:00-20:00 sub.: 08:00-14:00
WhatClinic.com

Upoznajte naš tim stručnjaka

Damir Zekić mr.sc.

dr.med.dent.
Diplomirao je na studiju Stomatologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, te magistrirao na temu: “Procjena uspješnosti fiksno-protetskih nadomjestaka”. Dodatno se usavršavao na poljima inicijalne terapije parodonta, dentalne implantologije, i na raznim teorijsko-praktičnim tečajevima. Specijalizirao se na području implantologije, implantološke protetike te oralne kirurgije. Kao osnivač i direktor Dentex-a sa svojim timom uspješno provodi vlastite ideje i vizije.Teži konstantnom učenju I usavršavanju, kako svom, tako I cijelog Dentex tima Ustraje u naboljim I najmodernijim materijalima I tehnikama, sve s ciljem priuštiti našim pacijentima ugodno okruženje,vrhunsku uslugu, bezbolne zahvate, najbolje materijale I kao krajnji rezultat savršene dentalne radove s kojima će naši pacijenti biti zadovoljni dugi niz godina.

Oliver Božić

dr.med.dent.
Diplomirao je na području dentalne medicine, specijalizirao Dentalnu ortodonciju u kojoj je jedan od vodećih stručnjaka.Uspješno prati sve moderne pristupe I tehnologije u ortodonciji, kontinuirano se usavršava na domaćim I stranim tečajevima te svojim znanjem I vještinama svojim pacijentima kreira savršen osmjeh.

Huanita Zubak

dr.med.dent.
2001. godine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci stječe zvanje “Doktor dentalne medicine”. 2006. godine zapošljava se u stomatološkoj ordinaciji “Dentex”. Svoje znanje usavršava pohađajući brojne seminare i tečajeve, između ostalog:
“Dentalna implatologija” u Zagrebu 2003. godine
“Fiksna protetika” u Opatiji 2005. godine
“Stomatologija za praktičara” 2005. godine
“Estetika i restorativna stomatologija” 2005. godine
“Estetska dentalna medicina” 2010.-2015.
“Inovacije u endodonciji” 2014. godine
“Top – individual training oral prevention” 2015. godine
“Fotona dentalni laseri” 2014. godine
“Sedacija dušičnim oksidom u dnevnoj dentalnoj praksi” 2015. godine
“Stručno osposobljavljanje za korištenje intraoralnog skenera 3 shape”
Aktivno sudjeluje u radu sa zubnim tehničarom u kreiranju i modeliranju protetskih radova.

Ivana Jašić Barešić

dr.med.dent.
Diplomirala je 2005. godine, te se uz rad kontinuirano usavršavala na stručnim tečajevima i kongresima u zemlji i inozemstvu. U periodu između 2012. i 2015. pohađala je brojne seminare kao na primjer: “Edukacija za laser” u Ljubljani, “Fotona Workshop (laser)” u Zürich, “Fotona Workshop (laser)” u Opatiji, “Endo inovations” u Zadaru, “Fotona Workshop (laser)” u Rijeci te je sudjelovala na “Europskom implantološkom kongresu” u Splitu. Posebno se specijalizirala na područjima restaurativne stomatologije i endodoncije, protetike, protetskog zbrinjavanja implantoloških pacijenata, rada laserom u protetici, endodonciji i oralnim patozama, te manjim kirurškim zahvatima. Uz temeljito poznavanje struke unaprijeđuje svoje znanje na svakodnevnoj bazi.

Maja Mandić Krička

dr.med.dent.
Diplomirala je 2005. godine na području dentalne medicine, a ujedno je i član Hrvatskog društva estetske dentalne medicine. Stručno se usavršavala na brojim seminarima kao što su: “Tečaj oralne higijene i Top – Basic”, “Tečaj rada s laserom – Fotona”, “Korištenje dušičnog oksidula u dentalnoj medicini”. Specijalizirala se na području restaurativne stomatologije, endodoncije, protetike, malih kirurških zahvata, ekstrakcije te rada s laserom. Svoje znanje i iskustvo temeljila je na dugogodišnjem rada u struci, a od 2015. godine uspješan je član Dentexovog tima. Kontinuirano se usavršava na području stomatologije.

Antonija Pelicarić

dent.teh.
Kao dentalni tehničar sa dugogodišnjim iskustvom rada u dentalnim laboratorijima te uz stalno pohađanje raznih seminara usvaja razna znanja i vještine in Dentalne tehnologije. S vlastitim iskustvom rada na najnovijim visokotehnološkim uređajima pridružila se Dentexovom timu kao vrhunski voditelj dentalnog laboratorija.
 • Matea Sipina, Dr.dent.med.
 • Anita Grdović, Dr.dent.med.
 • Dragica Štampalija, Dent.teh.
 • Dijana Franjkić, Asistent
 • Eni Bakija Zorica, Asistent
 • Lucija Čirjak, Asistent
 • Maja Karlović, Head of sales and marketing
 • Ana Fiolić, Customer relationship manager
 • Sandra Batarilo, Recepcija
 • Maja Bilić, Administracija
 • Silvana Genari, Domaćica
 • Božo Lisica, Vozač

Pogodnosti

Izuzev stomatološke usluge visokog standarda, dentalni studio Dentex pruža svojim klijentima i ostale pogodnosti:
1. Luksuznu čekaonicu sa relax roomom koja se prostire na 200 m2
2. Shuttle service u službenim vozilima
3. Doček i pratnju do ordinacija
4. Za klijente izvan Zadra smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama hotela u zgradi klinike
5. Konstantna briga naših djelatnika za pacijenta tijekom i nakon terapije
Opširnije
U ordinaciji dentalne medicine Dentex pacijenti su uvijek u središtu pozornosti. Upravo iz tog razloga razvili smo DENTEX 360° – personalizirani program kojemu je cilj pružiti podršku i savjetovanje našim pacijentima već pri prvom kontaktu s našom ordinacijom.
Opširnije